Elektroklar leveranse

Hytten leveres ferdig oppført utvendig av oss. Ytterkledning, tekking av tak, takrenner og nedløp i tillegg til utvendig belistning rundt vinduer og dører. Innvendig leveres ytterveggene og tak isolert og dampsperre montert og klemt fast med utlekkting klart for elektriker. Bindingsverket til de innvendige veggen leveres oppført. Det leveres med innvendig materialpakke med bl.a isolasjon, panel og listverk.  Ved levering av hems/2 etasje leveres bjelkelaget ferdig montert med gulv. 

Her kan du utføre innredningsarbeidet selv, eller legge det bort til lokale aktører etter egen ønsket fremdrift. 

1. Komplett byggesett

    og oppføring el-klart. 

2. Innvendig vegger

3. Takkonstruksjon taktekking

4. Beslag


5. Gulv

6. Himling

7. Vindu 

8. Dører


9. Terrasse

10. Listverk

 

11. Bad  


12. Baderomsinnredning

13. Kjøkkeninnredning

14. Pipe med peisovn

15 Innvendige trapper 


16 Vvs og El-arbeider 

17. Byggesøknad

18. Utvendig isolert bod

1. Komplett byggesett og el-oppføring 

Hytten prefabrikeres i elementer i våre produksjonslokaler. Dette sikrer fuktfri produksjon og rask oppføring. 

Ytterveggene leveres som bindingsverk med 20 cm mineralull ( 15cm + 5cm). Vi monterer damsperre og innvendig utlekkting klart for elektriker. Montering av 5cm innvendig isolasjon og kledning av innvendige vegger er ikke medtatt i denne leveransen, men materialet er med i innredningspakken.

Tømrerne fra vårt søsterselskap Byggkompaniet har spesialkompetanse i montering av byggesettet. Bygget er vanntett på ca. 3 arbeidsdager. Dette fører også til en kort finansieringstid for deg som kunde. 

2. Innvendige vegger.

Veggene reises opp av våre snekkere i 36x68mm bindingsverk. Isolasjon og kledning monteres ikke , men er inkludert i innredningspakken 

4. Beslag

Takrenner og nedløpsrør leveres i sort utførelse med alle nødvendige beslag.

Takhatter og ventiler er med standardleveranse. Dette utføres av våre snekkere. 

3. Takkonstruksjon og taktekking

Yttertaket leveres med takstoler isolert med mineralull og tekkes. Innvendig dampsperre og nedlekting utføres av våre snekkere. Isolering av nedlekting og montering av himling er ikke med i denne pakken, men materiale er inkludert i innredningspakken. 

Dersom du ønsker torvtak eller tretak kan dette leveres mot et tillegg. 

5. Gulv

Legging av gulv er ikke med i denne pakken, men materialet er inkludert i innredningspakken. Ved levering av hytte med hems/2 etasje monteres vi bjelkelaget og gulvet på hems/2 etg. 

6. Himling

Alle himlinger kledes med 14x95 skyggepanel. Dersom annet panel ønskes levert kan dette utføres mot tillegg. I denne pakken er ikke montering av himlingen inkludert, men materiale er inkludert i innredningspakken. 

7. Vindu

Vinduene leveres med dobbelisolert glass. Vinduer leveres med ferdigmalte rammer utvendig og innvendig side i valgfritt hvit utførelse. Vinduene leveres også valgfritt med utenpåliggende sprosser for et mer tradisjonelt uttrykk. Utvendig belistning utføres av våre snekkere. 

9. Terrasse og rekkverk

Terrasser leveres med impregnert bjelkelag og impregnerte terrassebord i 28x120mm.

Rekkverk leveres med stående spaltepanel i 19x98mm impregnerte bord og håndløper i 45x145mm rund altanrekke. Montering av terrasser og rekkverk er ikke inkludert i denne pakken, men materialet er medregnet. 

8. Dører

Alle innvendige dører leveres som tre speildører i heltre ubehandlet furu med vrider i valgfri sort eller krommet utførelse. Montering av innvendige dører er ikke inkludert i denne pakken, men dører og karmer er inkludert i innredningspakken. 

 

Hovedinngangsdør leveres i en isolert formstabil konstruksjon med
sylinderlås, sylinder og vrider, samt nødvendige beslag. 

Terrassedør leveres med innvendig lås og stormsikring, samt brystning tilpasset vindu.

Utvendig boddør leveres isolert med panel og dørvrider lik ytterdøren. 

10 . Listverk

Fot, tak, dør og vinduslister monteres ikke av våre snekkere, men er inkludert i innredningspakken. 

11. Bad

Inkludert i innredningspakken er panel til himling og våtromsplater til veggene. I denne pakken utføres ikke monteringen av våre snekkere. 

12. Baderomsinnredning

Baderomsinnredning og vvs- utstyr er ikke medtatt i denne pakken.

13. Kjøkkeninnredning

I denne pakken er kjøkkeninnredning og hvitevarer ikke inkludert. 

14. Pipe med peisovn

Stålpipe og peisoven er inkludert i denne pakken. Våre håndverkere monterer stålpipen og sikrer korrekte gjennomføringer og tetting på tak. Montering av peisovnen er ikke inkludert i denne pakken. 

15. Innvendig trapp

Det leveres trapp med rekkverk langs vange og rundt åpning på hems. Trappen leveres som standard i åpen utførelse i treverk av furu. Andre overflater eller modeller kan bestilles mot et tillegg. 

Montering av innvendig trapp er ikke inkludert i denne pakken. 

16. Vvs og El-arbeider

I denne pakken er ikke rørlegger og elektrikerarbeider inkludert. Dette avtaler du med lokale håndverkere etter egen ønsket fremdrift.  

17. Byggesøknad

Utarbeidelse og innsending av byggesøknad og ferdigattest er inkludert i nøkkelferdig leveranse. Ved søknad om dispensasjoner kommer dette som et tillegg. 

18. Utvendig isolert bod

På enkelte av våre hyttemodeller er utvendig isolert bod inkludert. Der dette ikke er tegnet inn kan dette bestilles som et tillegg.