Leveranse av byggesett

Hytten leveres i elementer klar til å heises på plass. Elementene er beregnet for betongplate, men kan også leveres til bjelkelagsgulv. Elementene kommer med vindsperre og utvendig kledning ferdig montert, vinduer og dører er også montert i yttervegger. Innvendige vegger, sviller og etasjeskille leveres ferdig kappet og merket (precut) klar til montering.  Alle bygningsdeler er godt merket og pakket i logisk rekkefølge med monteringstegninger. 

Våre byggesett leveres til hele landet. 

1. Byggesett og

    monteringstegninger

2. Reisverk til innevegger

3. Takkonstoler, undertak

    vindsperre

4. Evt. bjelkelag til hems

5. Gulv til 2. etg./hems

6. Vindu 

7. Ytterdører

8. Festemidler og beslag til montering

1. Komplett byggesett.

Hytten prefabrikeres i elementer i våre produksjonslokaler. Dette sikrer fuktfri produksjon og rask oppføring. 

Ytterveggene leveres som bindingsverk 148x48mm, utvendig vindsperre og kledning med panel.

Dette er løsningen for deg som selvbygger. Du kan styre fremdriften, kjøpe inn innvendig materiell og hente inn elektriker og rørlegger etter tid egne tempo. For mange er oppføringen av vårt byggesett starten på hyttelivet. 

2. Innvendige vegger.

De innvendige veggene leveres som 36x68mm i precut ( ferdig kappet ) klar for montering. Her trenger du kun et vater og hammer til monteringen - null svinn og avfallshåndtering. 

3. Takkonstruksjon og taktekking

Takstoler leveres ferdigsammensatt, klar til montering. Takstolene er beregnet for snølast på fjellet på 6,5 kN. Med i byggesettet leveres undertak og tettesjikt slik at du raskt kan få et tett bygg. 

4. Bjelkelag

Ved bestilling av hytte med hems eller annen etasje leveres bjelkelag med i byggesettet. Delene er kappet og merket klar til montering. Utsparingsbjelker til trappeåpning er etablert. Monteringstegningen beskriver hvilken bjelke som hvor. 

5. Gulv 2 etg./hems

Gulv i ubehandlet ............ mm furu leveres med i byggesettet. Gulvbordene monteres direkte på bjelkelag, og kan overflate behandles om ønskelig.  

6. Vindu

Vinduene leveres med dobbelisolert glass. Vinduer leveres med ferdigmalte rammer utvendig og innvendig side i valgfritt hvit utførelse. Vinduene leveres også valgfritt med utenpåliggende sprosser for et mer tradisjonelt uttrykk. Alle vinduer kommer ferdig montert i ytterveggene s elementer med mulighet for justering etter transport.

8. Festemidler og beslag

Nødvendige festemidler og beslag til montering av råbygget vedlegges leveransen. Dersom pistolspiker ønskes vedlagt må dette opplyses...........

-----------------

---------------???? Skal Medtas. Sjekk konkurenter. 

7. Dører

Ytterdører og terrassedør leveres ferdig montert i ytterveggenes elementer, med mulighet for justering etter transport.

 

Hovedinngangsdør leveres i en isolert formstabil konstruksjon med
sylinderlås, sylinder og vrider, samt nødvendige beslag.

Terrassedør leveres med innvendig lås og stormsikring, samt brystning tilpasset vindu.

Utvendig boddør leveres isolert med panel og dørvrider lik ytterdøren.